Obavještenje o sazivanju IX skupštine ZIF-a "PROF-PLUS" d.d. Sarajevo

Obavještavaju se dioničari Zatvorenog investicijskog fonda sa javnom ponudom ''PROF-PLUS''d.d. Sarajevo da će se IX Skupština Zatvorenog investicijskog fonda sa javnom ponudom ''PROF-PLUS''d.d. Sarajevo održati u Sarajevu, dana 23.06.2015. godine sa početkom u 8 časova u sali''ŠUMAPROJEKT" d.d. Sarajevo ul. Vilsonovo šetalište br. 10. 

Izvještaj o bitnom događaju - Skupština ZIF-a

Nadzorni odbor Zatvorenog investicijskog fonda sa javnom ponudom „PROF-PLUS“ d.d. Sarajevo na sjednici održanoj dana 14.05.2015. godine donio je Odluku o sazivanju Skupštine Fonda. Obavještenje o sazivanju Skupštine biće objavljeno u dnevnim novinama u skladu sa Zakonom.  

Izvještaj o bitnom događaju - Skupština DUF-a

Nadzorni odbor Društva za upravljanje investicijskim fondovima „PROF-IN“ d.o.o. Sarajevo na sjednici održanoj dana 14.05.2015. godine donio je Odluku o sazivanju Skupštine radi izjašnjavanja o godišnjem izvještaju.

Prodaja dionica iz portfelja Fonda

Društvo za upravljanje fondovima “Prof-in” d.o.o. Sarajevo, koje upravlja Zatvorenim investicionim fondom “Prof-Plus” d.d. Sarajevo, na osnovu utvrđenog Programa provođenja investicijske politike za 2015. godinu, daje slijedeću obavijest o prodaji dionica iz portfelja Fonda:

 

Izvještaj o bitnom događaju

Na osnovu člana 240. Zakona o tržištu vrijednosnih papira (“Sl. novine Federacije BiH”, broj 85/08) i Ugovora o upravljanju Zatvorenim investicijskim fondom sa javnom ponudom “PROF-PLUS” d.d. Sarajevo, Društvo za upravljanje investicijskim fondovima “PROF-IN” d.o.o. Sarajevo objavljuje 

Obavještenje o sazivanju VIII skupštine ZIF-a "PROF-PLUS" d.d. Sarajevo

 Obavještavaju se dioničari Zatvorenog investicijskog fonda sa javnom ponudom ''PROF-PLUS'' d.d. Sarajevo da će se VIII Skupština Zatvorenog investicijskog fonda sa javnom ponudom ''PROF-PLUS'' d.d. Sarajevo održati u Sarajevu, dana 10.12.2014. godine sa početkom u 09,00 časova u sali ''ŠUMAPROJEKT" d.d. Sarajevo ul. Vilsonovo šetalište br. 10

Izvještaj o bitnom događaju

Na osnovu Pravilnika o dopuni Pravilnika o sadržaju, rokovima i obliku izvještaja investicijskih fondova, društava za upravljanje i banke depozitara (“Sl. novine FBiH”, broj 22/14), Društvo za upravljanje investicijskim fondovima “PROF-IN” d.o.o. Sarajevo objavljuje 

Obavještenje o sazivanju VII skupštine ZIF-a "PROF-PLUS" d.d. Sarajevo

Obavještavaju se dioničari Zatvorenog investicijskog fonda sa javnom ponudom ''PROF-PLUS'' d.d. Sarajevo da će se VII Skupština Zatvorenog investicijskog fonda sa javnom ponudom ''PROF-PLUS'' d.d. Sarajevo održati u Sarajevu, dana 14.05.2014. godine sa početkom u 10,00 časova u sali ''ŠUMAPROJEKT" d.d. Sarajevo ul. Vilsonovo šetalište br. 10.  

Izvještaj o bitnom događaju

Na osnovu člana 240. Zakona o tržištu vrijednosnih papira (“Sl. novine Federacije BiH”, broj 85/08) i Ugovora o upravljanju Zatvorenim investicijskim fondom sa javnom ponudom “PROF-PLUS” d.d. Sarajevo, Društvo za upravljanje investicijskim fondovima “PROF-IN” d.o.o. Sarajevo objavljuje 

Obavještenje o sazivanju VI skupštine ZIF-a "PROF-PLUS" d.d. Sarajevo

Obavještavaju se dioničari Zatvorenog investicijskog fonda sa javnom ponudom ''PROF-PLUS''d.d. Sarajevo da će se VI Skupština Zatvorenog investicijskog fonda sa javnom ponudom ''PROF-PLUS''d.d. SarajevoodržatiuSarajevu, dana 04.12.2013. godinesa početkom u900 časova usali''ŠUMAPROJEKT" d.d. Sarajevoul. Vilsonovo šetalište br. 10. 


Prva stranica Prethodna stranica

 

 

Društvo za upravljanje investicijskim fondovima PROF-IN d.o.o. Sarajevo
Adresa:
Mehmed Paše Sokolovića 15, Sarajevo
telefon: +387 33 263 300; +387 33 277 270
fax: +387 33 263 302
e-mail: prof-in@prof-in.ba
Copyright PROF-IN 2009.
Designed by europroNET